Egne biler - Natur & Kultur

Go to content

Main menu:

Egne biler

Grupper i private biler
Familier, foreninger og andre grupper vælger ofte at tage på tur i private biler.

I tæt dialog med arrangøren udvælger vi de oplevelser i Nationalparken, som har deltagernes særlige interesse. Naturen skifter alt efter årstiderne, og med udgangspunkt i tidspunktet for jeres besøg, udvælger vi de lokaliteter, som er specielt interessante netop på det tidspunkt.

En række af oplevelserne forudsætter, at man begiver sig ud på en kortere eller længere travetur. I planlægningen tages der naturligvis hensyn til deltagernes mobilitet.

Jeres guide tager imod jer på det aftalte sted. Vi foreslår et mødested hvor det er muligt at komme under tag. Så er det også muligt at nyde den medbragte kaffe eller madpakke.

Nationalparken er på 24.400 hektar. For at give deltagerne et generelt overblik, vil vi gerne starte jeres besøg med en kort indledende orientering, hvor jeres guide fortæller om "Nationalpark Thy i ord og billeder".

Under kørslen mellem de valgte seværdigheder vil guiden fra "førerbilen" fortælle om de biotoper og udsigter vi kører igennem. Deltagerne skal blot indstille deres bilradioer på 96,1 MHz, Radio NPT.

Ved stoppene og under traveturene fortæller guiden om stedet og historien bagved, og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål. Lyt med på din mobiltelefon eller lån en lommeradio.

Back to content | Back to main menu