Egne biler - Natur & Kultur

Gå til indhold

Hoved menu:

Egne biler

Grupper i private biler
Familier, foreninger og andre grupper vælger ofte at tage på tur i private biler.

I tæt dialog med arrangøren udvælger vi de oplevelser i Nationalparken, som har deltagernes særlige interesse. Naturen skifter alt efter årstiderne, og med udgangspunkt i tidspunktet for jeres besøg, udvælger vi de lokaliteter, som er specielt interessante netop på det tidspunkt.

En række af oplevelserne forudsætter, at man begiver sig ud på en kortere eller længere travetur. I planlægningen tages der naturligvis hensyn til deltagernes mobilitet.

Jeres guide tager imod jer på det aftalte sted. Vi foreslår et mødested hvor det er muligt at komme under tag. Så er det også muligt at nyde den medbragte kaffe eller madpakke.

Nationalparken er på 24.400 hektar. For at give deltagerne et generelt overblik, vil vi gerne starte jeres besøg med en kort indledende orientering, hvor jeres guide fortæller om "Nationalpark Thy i ord og billeder".

RadioGuide

Under kørslen mellem de valgte seværdigheder vil guiden fra "førerbilen" fortælle om de biotoper og udsigter vi kører igennem. Deltagerne skal blot indstille deres bilradioer på den frekvens hvor man lytter til Radio NPT.

Ved stoppene og under traveturene fortæller guiden om stedet og historien bagved, og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.


Pris:

Max. 30 deltagere i 10 biler:
Pr. time (min. 3 timer)                                 kr. 550,-
Leje af bil med radiosender (km-penge)        kr. 300,-
(Der tillægges 25% moms)
Prisen dækker også udarbejdelse af individuelle programmer mm.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu