Busser - Natur & Kultur

Gå til indhold

Hoved menu:

Busser

Grupper i bus
Mange foreninger og firmaer arrangerer udflugter i bus, hvor Nationalpark Thy indgår som hovedmålet.

I tæt dialog med arrangøren udvælger vi de oplevelser i Nationalparken, som har deltagernes særlige interesse. Naturen skifter alt efter årstiderne, og med udgangspunkt i tidspunktet for jeres besøg, udvælger vi de lokaliteter, som er specielt interessante netop på det tidspunkt.

En række af oplevelserne forudsætter, at man begiver sig ud på en kortere eller længere travetur. I planlægningen tages der naturligvis hensyn til deltagernes mobilitet.

Vi anbefaler at turen starter i Nationalparkstuen i Vorupør.


Nogle medbringer selv kaffe eller madpakker. Enkelte steder i Nationalparken har vi mulighed for at låne faciliteter under tag. Nogle dage kan det jo være en fordel.

Nationalparken er på 24.400 hektar. For at give deltagerne et generelt overblik, vil vi gerne starte jeres besøg med en kort indledende orientering, hvor jeres guide fortæller om "Nationalpark Thy i ord og billeder".

Herefter kører bussen ud til de valgte steder. Både under kørslen og ved de valgte stop, vil guiden fortælle om det I ser og historien bagved, og naturligvis besvare jeres spørgsmål.


Pris:

Pr. time (min. 3 timer)                            kr. 550,-
Transport af guide til startsted*)              kr. 300,-
(Der tillægges moms)

*) Når start- og slutstedet er forskellige,

skal guiden transporteres tilbage.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu